Vloerwerken en tegelwerken die uw huis waardevoller maken

Rudy en Koen Vlemmix in Hamont-Achel en Neerpelt plaatsen elke tegel op vloer en muur. Voor duurzame schoonheid.

Steeds opnieuw perfect geplaatst

Het plaatsen tegels op een vloer of een wand maakt die oppervlakte meteen veel mooier en beter beschermd. Het werk moet wel goed gebeuren, zodat de tegels vele jaren meegaan, zonder problemen of slijtage.

Daarom kiest u voor het beste vakwerk. Wij bieden u graag onze zeer ruime ervaring aan in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor grote en kleine werken, voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Keramische tegels en tegels in natuursteen

Afwerkingsbedrijf Vlemmix is gespecialiseerd in zowel de plaatsing van keramische tegels als van natuursteen. Gaat uw voorkeur uit naar klassevolle natuurlijke materialen zoals graniet of blauwe hardsteen? Of verkiest u de uitstraling van hoogkwalitatieve gebakken tegels? Heeft u nood aan advies, dan kan u rekenen op onze ervaring.

Voor de plaatsing van uw vloeren en wanden, of de renovatie van bestaand tegelwerk, realiseren wij graag uw wensen. Met oog voor detail zorgen wij voor een perfecte afwerking, en voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Neem contact voor een afspraak of inlichtingen. Wenst u nu reeds wat meer inspiratie, bekijk dan de foto’s van eerdere projecten.

Wij zijn gevestigd in het noorden van Limburg.

Back to Top